2 vakantiehuizen in Cagli gevonden

Cagli: Cagli is een interessante historische stad in de regio Marche in Italië, herbouwd in de Middeleeuwen. Cagli is een charmant klein stadje, tussen Urbino en Gubbio, aan de voet van de Apennijnen. Het is de ideale locatie voor liefhebbers van het echte, ongerepte Italië, op zoek naar verbazingwekkende kunststeden en de natuur, samen met authentieke gerechten en wijnen in elk seizoen van het jaar. Van april tot oktober houden... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Populaire landen

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€350
per week
A

La Cinciallegra

Vakantiewoning ItaliëUmbrië / MarcheCagli

Max. 2 personen
Vanaf
€871
per week
B

Salvo

Vakantiewoning ItaliëUmbrië / MarcheCagli

Max. 5 personen
2 slaapkamers
1-2 van de 2 resultaten

Cagli:

Cagli is een interessante historische stad in de regio Marche in Italië, herbouwd in de Middeleeuwen. Cagli is een charmant klein stadje, tussen Urbino en Gubbio, aan de voet van de Apennijnen. Het is de ideale locatie voor liefhebbers van het echte, ongerepte Italië, op zoek naar verbazingwekkende kunststeden en de natuur, samen met authentieke gerechten en wijnen in elk seizoen van het jaar.

Van april tot oktober houden gasten het monumentale centrum van Cagli, om te ontspannen en buiten te eten. Een 70 jaar oude blauweregenboom bloeit in mei en eind juli verspreidt een intense en zoetste geur. Cipressen, fruitbomen en een seculiere notenboom zorgen voor schaduw in deze typisch Italiaanse tuin. De vakantiehuizen die je via ons kunt huren hebben een eigen kookgelegenheid en zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabel en functioneel verblijf.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!